bali lovina villa hotels
Bali Lovina Villa Hotels

WELKOM

Tepe Villa Lux Bali is een DeLuxe Appartmenten complex bestaande uit vier volledig ingerichte luxe appartementen. Het ligt vlak bij het strand van LOVINA en heeft deels zicht op de Bali Zee, op rijstvelden en op de bergen in het achterland.

Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van LOVINA, waar u leuke winkeltjes en goede restaurants en bars kunt vinden. Alhoewel het hotel vlak bij het centrum van Lovina ligt, is de lokatie rustig met veel privacy.

De Villa werd gebouwd in 2011 en wordt door de Europesche eigenaar ervan gerund. De villa is zeer luxe afgewerkt, alle appartementen zijn zeer ruim en uitgerust met Satelliet TV, Wireless Internet en safety box. De slaapkamers hebben een groot tweepersoons bed en A/C. Het teakhouten meubilair is speciaal voor hotel Tepe Villa Lux Bali Lovina ontworpen. Alle appartementen zijn gedecoreerd met schilderijen van de bekende Balinese schilder Made Ariana. Het hotel telt slechts vier appartementen, wat garant staat voor een rustige en vriendelijke atmosfeer met veel privacy.

Bovendien is er een ruime keuze aan activiteiten en uitstapjes die wij voor u kunnen organiseren - of u nu houdt van relaxen bij het zwembad of op het strand, of van snorkelen, duiken of fietsen, of van trekking in de vlakbij gelegen jungles en bergen. Ook kunt u dolfijnen spotten op zee bij zonsopgang, watervallen bezoeken of warmwater bronnen en tempels (Hindu en Boeddistisch), of het sociale en cilturele leven van de Balinezen ontdekken (dorps- en familieceremonies, Balinese dans, muziek, Indonesisch leren, enz.), om maar enkele van de vele opties te noemen die u heeft.


home | villa & faciliteiten| prijzen | gallery | activiteiten | reserveren & contact | links

(c) Tepe Villa Lux Bali - Lovina, alle rechten voorbehouden.

E-mail Tepe Villa Lux Bali Lovina Home